Šokoladiniai triufeliai – Mochaccino

7.75

Kas labiausiai tinka prie kavos? Daugiau kavos! Nuogi juodojo šokolado triufeliai su baltojo šokolado kepurėle ir maltos kavos pabarstuku 😊

Plačiau...
Išparduota

Neturime

Produkto kodas: goupie-05 Kategorijos: , ,

Sudedamosios dalys: „Auksinis” sirupas, baltasis šokoladas (20% kakavos, 35% kakavos sviesto, cukrus, maltodekstrinas, MIGDOLAI, saulėgrąžų lecitinas, druska, vanilinas) , palmių aliejus (RSPO), spraginti ryžiai (ryžių miltai, ryžiai, ryžių ekstraktas), datulės (datulės, ryžių miltai, medvilnės sėklų aliejus), biskvitas (rudųjų ryžių miltai, kukurūzų miltai, bulvių miltai, cukrus, RSPO palmių aliejus, džiovintas ryžių sirupas, natrio bikarbonatas), kakava (97.6% Fairtrade kakava, kalio karbonatas), kava (4%)

RSPO Palmių aliejus – palmių aliejus gautas iš tvariais sertifikuotų ūkių.

Tinkamas vegetarams ir veganams.

Maistingumas 100g:
2028kJ, 485kcal;
Baltymų – 3.2 g;
Angliavandenių 60 g, iš kurių cukrų 42 g;
Riebalų – 25 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 13 g;
Skaidulų 4.1 g;
Druskos – 0.08 g;

Grynasis Svoris: 160 g

INFORMACIJA APIE ALERGENUS: produkte yra – MIGDOLAI. Gali būti riešutų ir sezamo sėklų pėdsakų.

👋 Susipažinkite su naminiu Simpson šeimos šokoladinių triufelių šedevru – Goupie 😋 Jau net 50 metų puoselėjamas receptas ilgą laiką džiuginęs tik Simpson šeimos narius ypatingomis progomis dabar pasiekiamas ir mums 😮 Tai Noble Shirley Simpson sumanytas ir iš kartos į kartą perduotas klasikinis šokoladinių triufelių receptas 📖 kuris nenustoja stebinęs savo skonio subtilumu ir pikantiška receptūra 🌶 Originalus Noble Shirley Simpson ranka rašytas nuostabiųjų Goupie šokoladinių triufelių receptas dabar perleistas jau net trečiajai Simpson šeimos kartai 👨‍👩‍👧‍👧 kuri tęsia gilią šeimos tradiciją įkvėpdama klasikinę receptūrą naujais skoniais ir gurmaniškais deriniais 🎨

Pasilepinkite burnoje tirpstančiais kakaviškai sodriais juodojo šokolado Goupie triufeliais, nes Jūs jų nusipelnėte 😌

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Likote patenkinti?
Pasidalink patirtimi su kitais!