Jujubos vaisiai

1.99

Saldūs tasūs jujubos vaisiai – šiek tiek panašūs į džiovintus obuoliukus ar svarainėlius, bet nei tas nei tas 😋

Be pridėtinio cukrausBe glitimo

Plačiau...

Turime

Sudedamosios dalys: Jujubos vaisius

Maistingumas 100g:
1224kJ, 289kcal;
Baltymų – 4.6 g;
Angliavandenių 70.5 g, iš kurių cukrų 61.3 g;
Riebalų – 0 g;
Skaidulų 9.1 g;
Druskos – 0.1 g;

Svoris: 30g

Sudėtyje tik natūraliai jujuboje susidarantis cukrus. Be GMO. Tinkamas vegetarams bei veganams.

Jujubos vaisius tai jau tūkstančius metų kultivuojamas, ypatingų sveikatingumo savybių kupinas ir plačiai paplitęs vaisius iš Azijos 🗺 Jau nebe atmenamą laiką naudojamas kinų tradicinėje medicinoje, jujubos vaisius rekomenduojamas norint sustiprinti imunitetą ir pagreitinti gijimo procesus 👨‍⚕️ Tačiau ar žinote kodėl⁉ Atsakymas labai paprastas  – jujubos vaisiuose yra net 20 kartų daugiau vitamino C nei bet kuriame citrusiniame vaisiuje 💪 Tačiau tai tik pradžia! Tradicinėje kinų medicinoje jujubos vaisius rekomenduojamas naudoti siekiant padidinti raudonųjų kraujo kūnelių (eritrocitų) kiekį kraujyje ♥ Būtent tai reikalinga gydant sunkius sužalojimus tokius kaip kaulų lūžiai, ar atstatant organizmo balansą po gimdymo 📊

Dar žinoma kaip raudonoji datulė, jujuba taip pat turtinga flavonoidų (metabolitai veikiantys kaip imuniteto stiprintojai ir antioksidantai), fenolių (antioksidantas) ir antioksidantų 😲 Juose taip pat gausu mangano ir geležies, bei 18 iš 24 svarbiausių amino rūgščių, kurios yra būtinos daugiau nei 50 000 baltymų gamybai aptinkamų žmogaus kūne 😵

Nepaisant jų antro vardo „raudonoji datulė“, jujubos vaisiai iš tiesų nėra datulės, bet zizifų (ziziphus) rūšies, šunobelės augalų giminės atstovai. Jų ištakos atsekamos Kinijoje prieš daugiau kaip 4000 metų 👴 Šiais laikais, šis augalas gali būti aptinkamas pietinėje Europos dalyje – Italijoje ir Ispanijoje – artimuosiuose rytuose, Australijoje ir JAV. Pats vaismedis gali atlaikyti ypač šaltą klimatą ir nereikalauja daug vandens. Tai tikra dovana iš motinos gamtos 🌱

Moksliniais tyrimais yra nustatyta, kad jujubos vaisiai turi teigiamą poveikį kovojant su nemiga 😴 nuotaikos disbalansu bei virškinimo trakto ir kraujospūdžio problemomis. Didelė vitaminų ir mineralų koncentracija padeda geram imuninės sistemos funkcionavimui, raudonųjų kraujo kūnelių gamybai ir yra naudinga bendram energijos ir gajumo palaikymui 🏋️‍♀️

Tradicinėje kinų medicinoje jujubos vaisiai yra laikomi šildančiu maistu 🔥 ir yra naudojami norint pašalinti drėgmę, pamaitinti kraują, nuraminti mintis ir sustiprinti kūną 💪

Ir visa tai paprasto užkanduko formoje! Krimsk jujubas su košyte, skrebučiais ar tiesiog vienas ir pasistiprink reikalingais vitaminu C ⚡

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Likote patenkinti?
Pasidalink patirtimi su kitais!

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *