Jujubos vaisiai – MIX riešutai x12

Pigiau

23.88 22.21

Greitas ir maistingas užkandis skubantiems 🏃‍♀️ Saldūs tąsūs jujubos vaisiai įdaryti įvairiais traškiais riešutukais 🙆‍♀️ Kramsnus vitamino C ir mineralų skanukas ryte ir bėgte 💖

Be glitimo

Be pridėtinio cukraus

Plačiau...

Turime

Sudedamosios dalys: Jujubos vaisiai, migdolai, anakardžiai, graikiniai riešutai.

Maistingumas 100g:
1638kJ, 391kcal;
Baltymų – 7.9 g;
Angliavandenių – 70 g, iš kurių cukrų – 46 g;
Riebalų – 9.2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 1.0;
Skaidulų – 7.7 g;
Druskos – 0.2 g.

Svoris: 18g.

INFORMACIJA APIE ALERGENUS:
Sudėtyje yra MIGDOLŲ, ANAKARDŽIŲ, GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ apdorota gamykloje tvarkančioje sėklas.

Sudėtyje tik natūraliai jujuboje susidarantis cukrus. Be GMO. Tinkamas vegetarams bei veganams. Laikyti kambario temperatūroje ir saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Jujubos vaisius tai jau tūkstančius metų kultivuojamas, ypatingų sveikatingumo savybių kupinas ir plačiai paplitęs vaisius iš Azijos 🗺 Jau nebe atmenamą laiką naudojamas kinų tradicinėje medicinoje, jujubos vaisius rekomenduojamas norint sustiprinti imunitetą ir pagreitinti gijimo procesus 👨‍⚕️ Tačiau ar žinote kodėl⁉ Atsakymas labai paprastas  – jujubos vaisiuose yra net 20 kartų daugiau vitamino C nei bet kuriame citrusiniame vaisiuje 💪 Tačiau tai tik pradžia! Tradicinėje kinų medicinoje jujubos vaisius rekomenduojamas naudoti siekiant padidinti raudonųjų kraujo kūnelių (eritrocitų) kiekį kraujyje ♥ Būtent tai reikalinga gydant sunkius sužalojimus tokius kaip kaulų lūžiai, ar atstatant organizmo balansą po gimdymo 📊

Dar žinoma kaip raudonoji datulė, jujuba taip pat turtinga flavonoidų (metabolitai veikiantys kaip imuniteto stiprintojai ir antioksidantai), fenolių (antioksidantas) ir antioksidantų 😲 Juose taip pat gausu mangano ir geležies, bei 18 iš 24 svarbiausių amino rūgščių, kurios yra būtinos daugiau nei 50 000 baltymų gamybai aptinkamų žmogaus kūne 😵

Nepaisant jų antro vardo „raudonoji datulė“, jujubos vaisiai iš tiesų nėra datulės, bet zizifų (ziziphus) rūšies, šunobelės augalų giminės atstovai. Jų ištakos atsekamos Kinijoje prieš daugiau kaip 4000 metų 👴 Šiais laikais, šis augalas gali būti aptinkamas pietinėje Europos dalyje – Italijoje ir Ispanijoje – artimuosiuose rytuose, Australijoje ir JAV. Pats vaismedis gali atlaikyti ypač šaltą klimatą ir nereikalauja daug vandens. Tai tikra dovana iš motinos gamtos 🌱

Moksliniais tyrimais yra nustatyta, kad jujubos vaisiai turi teigiamą poveikį kovojant su nemiga 😴 nuotaikos disbalansu bei virškinimo trakto ir kraujospūdžio problemomis. Didelė vitaminų ir mineralų koncentracija padeda geram imuninės sistemos funkcionavimui, raudonųjų kraujo kūnelių gamybai ir yra naudinga bendram energijos ir gajumo palaikymui 🏋️‍♀️

Tradicinėje kinų medicinoje jujubos vaisiai yra laikomi šildančiu maistu 🔥 ir yra naudojami norint pašalinti drėgmę, pamaitinti kraują, nuraminti mintis ir sustiprinti kūną 💪

Ir visa tai paprasto užkanduko formoje! Krimsk jujubas su košyte, skrebučiais ar tiesiog vienas ir pasistiprink reikalingais vitaminu C ⚡

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Likote patenkinti? Pasidalink patirtimi su kitais!