Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę Veggi!
Krepšelis: 0 - 0,00 

Privatumo politika

PRIVATUMO IR Slapukų POLITIKA
Šis dokumentas skirtas užtikrinti, kad Kliento pateikti duomenys būtų saugūs ir apsaugoti nuo trečiųjų šalių prieigos.
Svetainės administravimas
https://veggie.lt/
(toliau – Administracija) renka asmeninę informaciją iš Vartotojų ir Klientų tik tam, kad teiktų informacines paslaugas kaip Paslaugų teikimo dalį, taip pat gerintų paslaugų kokybę ir sąveikos efektyvumą bei atitikimą Lieuvos Respublikos teisės aktai.

PRIVATUMO IR Slapukų POLITIKA
Šis dokumentas skirtas užtikrinti, kad Kliento pateikti duomenys būtų saugūs ir apsaugoti nuo trečiųjų šalių prieigos.
Svetainės administravimas
https://veggie.lt
(toliau – Administracija) renka asmeninę informaciją iš Vartotojų ir Klientų tik tam, kad teiktų informacines paslaugas kaip Paslaugų teikimo dalį, taip pat gerintų paslaugų kokybę ir sąveikos efektyvumą bei atitikimą LR teisės aktai.
Bendrosios nuostatos
1.1. Asmens duomenų tvarkymo politika buvo parengta pagal Europos Parlamento ir Tarybos reglamentu (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu ir atsižvelgdamas į Europos Komisijos 2018 m. sausio 24 d. komunikatą Europos Parlamentui ir Tarybai
1.2. Ši Privatumo politika nustato Kliento asmens duomenų gavimo, saugojimo, tvarkymo, naudojimo, atskleidimo ir apsaugos tvarką.
1.3. Asmens duomenų bazės administratorius yra Svetainės administracija.
1.4. Vartotojas arba Klientas, naudodamasis Svetaine, Administracijai teikia reikiamą informaciją ir asmens duomenis, įskaitant automatizuotus įrankius registracijos formoms, atsiliepimams, naujienlaiškių prenumeravimui, Kliento profilio, Įmonės profilio kūrimui, taip pat visais kitais naudojimosi atvejais. Svetainės funkcionalumą. Informacija taip pat gali būti renkama atliekant Svetainės Vartotojų ir Klientų apklausas, kuriose dalyvaujama Svetainės Vartotojų ir Klientų sutikimu.
1.5. Klientas savarankiškai ir savo noru nusprendžia pateikti Administracijai savo asmens duomenis ir bet kokią kitą informaciją, taip pat pareiškia savo sutikimą, kad Administracija ir Svetainė tvarkytų tokius asmens duomenis ir kitą informaciją, perduotų juos tvarkyti kitiems Klientams. ir (arba) tretiesiems asmenims, veikiantiems Administracijos vardu: pranešimams, rinkodaros tyrimams, dalyvavimui administracijos partnerių reklamos kampanijose, užsienio veiklai pagal galiojančius Lituvos Respublikos teisės aktus.
1.6. Asmens duomenų tvarkymas – tai bet koks veiksmas ar veiksmų visuma, pavyzdžiui, asmens duomenų rinkimas, registravimas, saugojimas, pritaikymas, keitimas, atnaujinimas, naudojimas, platinimas ir sunaikinimas, įskaitant naudojimąsi informacinėmis (automatizuotomis) sistemomis.
1.7. Asmens duomenų tvarkymo tikslai, inter alia, yra:
Informacinių paslaugų teikimas kaip Svetainės paslaugų teikimo dalis;
statistinių ir analitinių duomenų gavimas, siekiant pagerinti Paslaugos, jos paslaugų ir informacinių sistemų funkcionavimą
gerinti paslaugų kokybę ir sąveikos efektyvumą;
plečiant teikiamų informacinių paslaugų spektrą;
informacijos (pranešimų apie naujas galimybes, akcijas ir kitas naujienas) ar rinkodaros pranešimų gavimas iš Paslaugos ar trečiųjų šalių;
užkirsti kelią arba slopinti neteisėtus ar neteisėtus Kliento ar trečiųjų asmenų veiksmus;
užtikrinti, kad būtų laikomasi galiojančių Lieuvos Respublikos aktų reikalavimų.a naudoja kontaktinę informaciją ir informaciją apie tai, kaip Klientas naudojasi Svetainės funkcionalumu, kad informuotų apie Svetainės ir jos Paslaugų veikimą, siųstų pranešimus, kuriais siekiama paskatinti sąveiką ir maksimaliai padidinti naudą, kurią Klientai gauna iš Paslaugos, įskaitant informaciją apie naujas funkcijas, informacinius biuletenius ir įvykius, kurie gali būti įdomūs Klientui. Paslauga taip pat informuoja Klientą apie naujų produktų pasiūlymus, informacines paslaugas ir rinkodaros akcijas. Paslauga gali susisiekti su Klientu paštu, elektroniniu paštu, telefonu, mobiliaisiais įrenginiais ir kitais ryšio kanalais.
1.9. Administracija privalo atskleisti bet kokią informaciją apie Naudotojus pagal LR teisės aktų reikalavimus, jei tai būtina administracijos teisėtoms teisėms ir interesams ir (arba) trečiųjų šalių teisėtoms teisėms ir interesams apsaugoti arba užkirsti kelią slopinti nelegalią veiklą.
1.10. Tiek, kiek leidžia teisės aktai, Administracija imsis pagrįstų priemonių informuoti Klientą apie asmeninės informacijos teikimą tretiesiems asmenims.
1.11. Administracija gali rengti rinkodaros kampanijas ar apklausas ir šiais būdais surinktą informaciją panaudoti, pavyzdžiui, tobulindama teikiamas informacines paslaugas.
1.12. Administracija ir Svetainė automatiškai renka šią informaciją apie Vartotojus ir Klientus:
Turėti savo asmeninę (asmeninę) informaciją arba trečiąsias šalis su jų teisėtai įformintu sutikimu, kurią Klientas įveda, parodo ar kitaip atskleidžia Administracijai naudodamasis Svetaine ir jos paslaugomis. Tokia informacija gali būti, pavyzdžiui, visų pirma (bet tuo neapsiribojant), Vartotojo arba organizacijos vardas ir pavardė (vardas), el. pašto adresas, telefono numeris.

1.13 Tik įgaliotas UAB “Ekok” darbuotojas arba įmonės agentai (prisiėmė įsipareigojimą neatskleisti) turi prieigą prie privačios informacijos.

1.14. UAB “Ekok” naudoja statistinę informaciją (nepatentuotą informaciją), surinktą iš vartotojų (naršyklės tipas, geografinė vieta, amžius, lytis), kad optimizuotų svetainę kaip nuolatinio vidinės analizės proceso dalį ir apskritai suteiktų gilesnę informaciją apie klientus.

1.15 UAB “Ekok” tokios informacijos neteiks trečiosioms šalims. Nurodyta informacija nebus naudojama jokiai informavimo veiklai, vykdomai savo iniciatyva, negavus šios informacijos savininko sutikimo. Informacija bus naudojama tik nurodytais tikslais. 

1.16 Esant bet kokiam Jūsų prašymui dėl asmens duomenų tvarkymo ar su tuo susijusiam klausimui, prašome parašyti mums info@veggie.lt arba pateikite raštiškai užklausą registruotu paštu “UAB „ Ekok“, Vido Maciulevičiaus g. 49-4, Vilnius.
1.17 UAB „ Ekok“ turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti privatumo politiką apie tai pranešdama savo svetainėje www.veggie.lt. Pastebėjus neatitikimų tarp Privatumo politikos taisyklių, skelbiamų lojalumo programos anketoje ir svetainėje www.veggie.lt, maloniai prašome vadovautis svetainėje skelbiama Privatumo politikos redakcija. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybų būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.

1.18 Kokius slapukus mes naudojame?
Siekiant užtikrinti galimybę Jums patogiau ir efektyviau naudotis interneto svetaine, naudojame šiuos slapukus:

Slapuko pavadinimasSlapuko paskirtisGaliojimo laikas
Būtini
scnSkirtas naudotojo sesijai palaikyti.Galioja, kol neišjungiama naršyklė
csrftokenFormoms sugeneruojamas csrf prieigos raktas, kuris siejamas su vartotojo sesijomis1 metus
test_cookieNaudojamas norint patikrinti, ar vartotojo naršyklė palaiko slapukus.1 diena
_lrvSkirtas naudotojo sesijai palaikyti. 
lrv_slapukaicookie šablono nustatymai 
Nebūtini
guess_language_v1Kalbos pasirinkimo išsaugoti. Išjungus slapuką, nebus išsaugoma naudotojo pasirinkta kalba.30 d.
Google Analytics
ga – Google AnalyticsInformacijai apie interneto svetainės lankomumą rinkti.2 metus
_gat – Google AnalyticsUžklausų skaičiui reguliuoti.10 min.
gid_Google AnalyticsStebėjimo tikslais, siekiant atskirti naudotojus.24 val.
_utma – Google analyticsStatistinei informacijai apie interneto puslapio lankomumą rinkti.2 metus
_utmz – Google analyticsStatistinei informacijai apie interneto puslapio lankomumą rinkti.6 mėn.
Cookiesession1Nustato lankytojo ID. Tai skirta konkrečių svetainės lankytojų skaičiui suskaičiuoti.1 metai
Reklaminiai
_gcl_auNaudoja „Google AdSense“, kad galėtų eksperimentuoti su reklamos efektyvumu  svetainėse, kuriose naudojamos jų paslaugos.3 mėn.
IDENaudoja „Google DoubleClick“, kad užregistruotų tinklalapio naudotojo veiksmus peržiūrėjus arba spustelėjus ant vieno iš reklamuotojo skelbimų, kurių tikslas – išmatuoti skelbimo veiksmingumą ir pateikti naudotojui tikslinius skelbimus.1 metai
pagead/1p-user-list/#Stebi, ar naudotojas susidomi konkrečiais produktais ar net keliose interneto svetainėse, ir nustato, kaip vartotojas juda tarp svetainių. Jis naudojamas norint išmatuoti pastangas reklamuotis ir palengvinti siuntimo mokesčių tarp svetainių mokėjimą.Sesija
pagead/landing (x2)Renka duomenis apie lankytojų elgseną iš kelių tinklalapių, kad būtų galima pateikti aktualesnius reklaminius skelbimus. Be to, svetainė gali apriboti, kiek kartų jiems bus rodoma ta pati reklama.Sesija
Krepšelis
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. Daugiau
Slapukų nustatymai
Sutinku
Atsisakyti
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Who we are

Our website address is: https://goya.everthemes.com/demo.

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection. An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Contact forms

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year. If you have an account and you log in to this site, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser. When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select “Remember Me”, your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed. If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website. These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Who we share your data with

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue. For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Your contact information

Additional information

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

How we protect your data

What data breach procedures we have in place

What third parties we receive data from

What automated decision making and/or profiling we do with user data

Industry regulatory disclosure requirements

Save settings
Slapukų nustatymai